Maris College

Wij verbinden ons aan jouw toekomst

Technasium leerlingen presenteren voor Jane Goodall

Minke en Luna van Maris Belgisch Park presenteerden tijdens het Roots & Shoots Event hun winnende daktuinontwerp aan niemand minder dan Jane Goodall, een wereldberoemd biologe en oprichter van Jane Goodall Instituut Nederland. Het Technasiumproject waarbij leerlingen een daktuin moesten ontwerpen was een opdracht vanuit Roots & Shoots, het jongerenprogramma van de Jane Goodall Foundation.

Winnende daktuinontwerp
Minke, Luna en Maya hebben in opdracht van Vastgoedbedrijf Local een duurzame, natuur inclusieve daktuin ontworpen voor het dak van de Caballero Fabriek in Den Haag. Ze hebben een dak ontworpen vol inheemse planten, fruit en groente. Hier kunnen volwassenen, kinderen en medewerkers van de fabriek veilig recreƫren, spelen, leren en groente en fruit plukken. Het dak voorziet in biodiversiteit, waterberging, energieopwekking en technische klimaatinstallaties.

Comments are closed.