Havo, vwo & technasium

Op de rand van het Westbroekpark met een lange oprijlaan staat ons monumentale schoolgebouw Maris College Belgisch Park. Hier kunnen leerlingen terecht met een havo en vwo advies.

Natuurlijk zijn er vakken als Nederlands en geschiedenis, maar we geven ook de  projectmatige vakken ‘Onderzoeken & Ontwerpen’ (hét Technasiumvak) en ‘Woord & Beeld’.  Zo leren we onze leerlingen belangrijke vaardigheden, zoals onderzoeken, samenwerken, analyseren, oplossen en creatief denken. Samen met klasgenoten breng je een project van een echte opdrachtgever tot een goed einde.

Met deze combinatie van reguliere- en projectmatige vakken bereiden wij je goed voor op het vervolgonderwijs!

Actueel
Neem een online kijkje
Technasium

Wat hebben architecten van huizen of bruggen, technologen die het voedsel van de toekomst ontwikkelen, of onderzoekers die speuren naar leven op Mars, met elkaar gemeen?

Ze hebben allemaal een technische achtergrond. Met ons Technasium maak je kennis met techniek en technologie door het volgen van projectonderwijs met het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O).

Examens

Wil je precies weten voor welke vakken je examen moet doen en waar je per vak op getoetst wordt?

Alles rondom de examennormen is nauwkeurig geregeld op het Maris College.

Groep 7 & 8

Wat leuk dat je meer wilt weten over Maris Belgisch Park. Bij ons kun je terecht met een havo/vwo advies en maak je in de onderbouw al kennis met het Technasium om je onderzoekende en creatieve houding te stimuleren.

Op Belgisch Park kom je niet alleen om lessen te volgen, maar ook om volop mee te doen aan de vele extra activiteiten die we organiseren.

Om een goede indruk te krijgen van onze school organiseren we Open Dagen en online activiteiten.

Contact
Adres

Nieuwe Duinweg 10
2587 AC Den Haag

Contact gegevens

Tel:  070 322 70 78

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
07.30 – 16.00 uur

Hoofd van deze locatie

Dhr. G. Wesselo Locatiedirecteur