Maris College

Wij verbinden ons aan jouw toekomst

Maris In Actie voor Turkije en Syrië

Turkije en Syrië zijn getroffen door een zware aardbeving. Er zijn duizenden doden en gewonden gevallen. Ook leerlingen en collega’s van het Maris College hebben familie of kennissen in de getroffen gebieden. Het Maris College leeft mee met alle nabestaanden en slachtoffers die zijn gevallen.

Om een steentje bij te dragen komt het Maris College in actie door met diverse activiteiten geld in te zamelen. Op alle locaties worden er lege flessen ingezameld voor hulp in Turkije en Syrië. Op Maris Bohemen verkopen leerlingen de komende weken snoepzakjes en zelfgemaakte tosti’s voor 1 euro per stuk. De opbrengst daarvan gaat volledig naar GIRO555. Er is ruim 250 euro opgehaald met de eerste actie!

Comments are closed.