Basis- & kaderberoepsgerichte stroom

Maris College Waldeck is een samenwerking aangegaan met De Vrije School Den Haag. Hierdoor kunnen we leerlingen met de adviezen vmbo basis- en kader, nu ook vrijeschoolonderwijs bieden. Met de komst van Maris Waldorf wordt de grote vraag van ouders naar vrijeschoolonderwijs op vmbo basis- en kader niveau beantwoord en hoeven leerlingen niet meer uit te wijken naar andere steden. Deze stroom is namelijk toegankelijk voor alle leerlingen uit Den Haag en omstreken met een basis- of kaderadvies.

We gaan in samenwerking met De Vrije School Den Haag het onderwijs vorm geven, waarbij het team bestaat uit een mentor / coördinator van de Vrije School Den Haag en een team docenten van het Maris College.

Actueel
Neem een online kijkje
Groep 7 & 8

Wat leuk dat je meer wilt weten over Maris Waldorf! Bij ons volg onderwijs volgens het vrijeschoolprincipe waar creativiteit en ‘handigheid’ belangrijk zijn. Met een advies vmbo-basis of kader kun je bij ons terecht voor kunstzinnige vorming en periodeonderwijs waar je naast de zaakvakken ook ambachtelijke vakken zoals schilderen, handenarbeid, textielverwerking, koken, muziek en toneel volgt.

Om een goede indruk te krijgen van onze school organiseren we Open Dagen en online activiteiten.

Contact
Adres

Toscaninistraat 187
2551 LW Den Haag

Contact gegevens

Tel : 070 322 70 78

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
07.30 – 16.00 uur

Hoofd van deze locatie

Mevr. N. de Jong Locatiedirecteur