Techniek aan Zee

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print
Share on email
Email

Het Maris College is de grootste school van Den Haag. Met vijf technische vmbo-locaties, een technasium en een gemotiveerd docententeam, staan we klaar om jongeren toe te rusten voor een toekomst in de techniek. Het doel van Maris Techniek aan Zee is leerlingen inspireren en verwonderen voor techniek door leren, denken, ontwerpen en maken.

Maris biedt techniektalent alle kansen!

We hebben de Noordzeekust als proeftuin. We gaan met leerlingen naar buiten en we hebben een leslokaal op het mooiste plekje van de haven van Scheveningen. We werken samen met het basisonderwijs en het mbo, om alle niveaus goed op elkaar aan te laten sluiten. Mario Willemsen coördineert de onderwijskundige kant van Techniek aan Zee.

Wilt u op de hoogte blijven van Techniek aan Zee? Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Speciaal voor bedrijven

Wij doen een beroep op alle technische bedrijven in de regio. Samen zorgen we voor toekomstig technisch talent! Stuur een
e-mail naar: techniekaanzee@mariscollege.nl en wij nemen graag contact met u op om een mogelijke samenwerking te verkennen. Of bel rechtstreeks met projectleider Marie-Anne van der Toorn op 06 520 07 767.