Kaderberoepsgerichte leerweg & mavo (tl)

Ons moderne, kleurrijke schoolgebouw Maris College Bohemen ligt midden tussen de sportvelden in de wijk Waldeck. Leerlingen en docenten zijn trots op ons gebouw met enorme raampartijen, grote praktijklokalen en een gezellige aula.

Bij ons kun je terecht met het advies vmbo-kader en tl (mavo). Op Bohemen vinden we het belangrijk dat je naast het opdoen van kennis en vaardigheden op het gebied van taal en rekenen ook je andere talenten ontdekt en ontwikkelt. We werken daarom in de onderbouw met Flexvakken, waar je aan de slag gaat met popmuziek, Onderzoek & Ontwerpen, Lifeskills en Groen. En met Atelier Bohemen zorgen we voor een veelzijdig en creatief naschools aanbod.

Actueel
Neem een online kijkje
Examens

Wil je precies weten voor welke vakken je examen moet doen en waar je per vak op getoetst wordt?

Alles rondom de examennormen is nauwkeurig geregeld op het Maris College.

Aangepaste PTA’s beroepsgerichte profielvakken

Groep 7 & 8

Wat leuk dat je meer wilt weten over Maris Bohemen. Bij ons kun je terecht met een vmbo-kader en tl (mavo) advies. Lessen in Lifeskills vormen een belangrijk onderdeel van het lesprogramma voor brugklassers, hier besteden we veel aandacht aan digitale- en studievaardigheden.

Ben je een podiumdier en ga je volgend jaar naar de brugklas? Meld je dan aan voor onze Theaterklas Bohemen met lessen in spel, dans en zang!

Om een goede indruk te krijgen van onze school organiseren we Open Dagen en online activiteiten.

Contact
Adres

Mgr. Nolenslaan 16
2555 XZ Den Haag

Contact gegevens

Tel: 070 323 13 34

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag
07.30 – 16.30 uur

Hoofd van deze locatie

Mevr. N. de Jong Locatiedirecteur