23 september 2020
Technasium Atelier voor groep 7&8: nu inschrijven!

Het Technasium voor VWO en HAVO op Maris Belgisch Park is een opleiding die jou de mogelijkheid biedt om actief kennis te maken met de vele facetten van techniek en technologie.

In de brugklas krijgt iedere leerling het Technasiumvak Onderzoek & Ontwerpen (O&O). Daarna is het een keuzevak. Je gaat aan de slag met opdrachten uit het bedrijfsleven. De opdrachten komen uit de wereld van Energie, Water & Veiligheid, Wonen, Werken en Verkeer, Hightech & Science, Voeding & Natuur, Ontwerp, Productie & Wereldhandel, Mens & Gezondheid, Digitaal, Media & Entertainment.

Het zijn onderwerpen waar je zelf ook iedere dag mee te maken hebt. Het Technasium is geschikt voor jongens en meisjes die ervan houden om onderzoek te doen en creatief naar oplossingen te zoeken. Je moet goed kunnen samenwerken en doorzetten. Het is een opleiding die je de kans biedt in de praktijk te brengen wat je hebt geleerd.

Zit je in groep 8 en wil je al meemaken hoe O&O werkt?

Gedurende vier woensdagmiddagen verdiep je je in een vraagstuk van een opdrachtgever en ga je werken aan een oplossing die je de laatste middag presenteert. Je bent van harte welkom op vier opeenvolgende woensdagmiddagen van 13:30 uur tot 15:30 uur.

De Technasium ateliers starten op de volgende dagen: Het 1e op wo. 28-10-2020.

Het 2e op wo. 25-11-2020 – Meidenatelier!
Het 3e op wo. 06-01-2021
Het 4e op wo. 03-02-2021
Het 5e op wo. 10-03-2021 – Ook voor groep 7!

Je opgeven kan door een e-mail te sturen naar technasium@mariscollege.nl met je naam, contactgegevens en de naam van je basisschool. Deelname kost 25,- euro.
Tot ziens!

Delen met

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Andere berichten