Kader-, basisberoepsgerichte leerweg & mavo (tl)

Met een prachtig nieuw gebouw, grote praktijklokalen en veel kleur is Maris College Kijkduin een lichte school met een veilige sfeer. Onze locatie neemt binnen het Maris College een unieke positie in. Leerlingen met een advies vanaf vmbo-basis, tot en met vmbo-tl die recht hebben op LeerWeg Ondersteunend Onderwijs (LWOO), krijgen hier in kleinere klassen alle nodige begeleiding van toegewijde onderwijs professionals.

Maris Kijkduin biedt een veilige leeromgeving aan leerlingen die nét dat beetje extra hulp nodig hebben, zonder al teveel nadruk te leggen op de hindernissen en moeilijkheden uit het verleden. Hier draait alles om het creëren van kansen en mogelijkheden Leerlingen die op Maris Kijkduin met LWOO een diploma hebben gehaald, starten met een enorme dosis praktijkervaring, goed voorbereid aan hun vervolgopleiding op het mbo. Maar ook leerlingen die, na het behalen van hun tl-diploma op Maris Kijkduin, naar de havo op Maris Belgisch Park willen, maken met de stevige basis die hier is gelegd, een uitstekende kans op een soepele doorstroom.

Actueel
Neem een online kijkje
Examens

Wil je precies weten voor welke vakken je examen moet doen en waar je per vak op getoetst wordt?

Alles rondom de examennormen is nauwkeurig geregeld op het Maris College.

Aangepaste PTA’s beroepsgerichte profielvakken

Groep 7 & 8

Wat leuk dat je meer wilt weten over Maris Kijkduin! Bij ons kun je terecht met een advies vanaf vmbo-basis tot en met vmbo-tl als je recht hebt op LeerWeg Ondersteunend Onderwijs (LWOO).

We werken met kleinere klassen onder begeleiding van experts. Er is veel extra hulp aan leerlingen met achterstanden, daarom kun je alleen instromen met een LWOO indicatie. Bij ons volgen alle leerlingen van kader- en basisberoepsgerichte leerwegen het examenprogramma Dienstverlening & Producten. Bij deze beroepsvoorbereidende lessen maak je vanaf klas 1 kennis met koken, techniek, filmen, websites en apps ontwikkelen, toneel en sport.

Om een goede indruk te krijgen van onze school organiseren we Open Dagen en online activiteiten.

Contact
Adres

Landréstraat 150
2551CA Den Haag

Contact gegevens

Telefoon : 070 368 27 43

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m donderdag
07.30 – 16.00 uur
Vrijdag
07.30 – 15.00 uur

Hoofd van deze locatie

Dhr. B. de Haan Locatiedirecteur