Ik zit in groep 7/8

Een spannende tijd breekt aan! De overstap van de basisschool naar een brugklas is niet niks.  

Onze school biedt kansrijk onderwijs aan op maar liefst 6 verschillende locaties in Den Haag. Kleinschalig, want als jij je prettig voelt op je nieuwe school, maakt dat het leren meteen een stuk leuker, toch? Op het Maris College vinden we het belangrijk dat je straks een gezellige tijd hebt op onze school, dus maak snel kennis met ons! 

Wat voor talenten jij ook hebt, er is bij ons altijd wel een onderwijsvorm die precies bij jou past. Zo zorgen we ervoor dat je na het behalen van je diploma goed voorbereid bent op jouw toekomst. We bieden onderwijs aan op alle niveaus: je bent welkom vanaf een vmbo-basis advies tot vwo met alles er tussenin. 

Op deze overzichtspagina vind je alle informatie over onze school en de verschillende locaties om je te helpen in je keuze voor een middelbare school. Het is belangrijk om je goed te oriënteren op verschillende scholen, want daardoor merk je snel waar je je thuis voelt.  

Via deze pagina vind je alle informatie die belangrijk is. Van open dagen, proeflessen tot het aanmelden en onze toelatingscriteria.  

Zien we je snel op het Maris College? Meld je aan via onderstaande inschrijfformulier

Heb je vragen? Neem contact met ons op via info@mariscollege.nl 

Neem een online kijkje