Informatieavond Waldeck 25 jan

Hartelijk dank voor uw interesse in het Maris College, locatie Waldeck. Op 25 januari a.s. ontmoeten we elkaar via Microsoft Teams. Sinds half maart is Teams het online platform dat wij gebruiken om met leerlingen en docenten te communiceren. Vanzelfsprekend hopen wij u dit jaar nog persoonlijk te mogen ontvangen, maar helaas kunnen we op dit moment de informatieavond slechts digitaal aanbieden.

Via onderstaande link komt u op de digitale omgeving voor deze avond. Vanaf 19:30 uur komt de film met algemene informatie over onze school online. Na het bekijken van de film heeft u de mogelijkheid om bij enkele collega’s een Q&A bij te wonen via Teams. Hiervoor dient u op één van de volgende buttons onder de film te klikken:

  • Teamleider onderbouw
  • Teamleider bovenbouw
  • Mentoraat
  • CPO / zorgcoördinator
  • Dienstverlening & Producten (D&P)
https://mariscollege.nl/waldeck/informatieavond

U kunt uw vragen tot 21:00 uur in de chat stellen. Bent u deze avond niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit live-event, maar heeft u wel vragen? De komende weken zal er ook een WhatsApp-lijn beschikbaar zijn waar u extra informatie kunt krijgen over onze school. Het nummer dat u hiervoor kunt gebruiken is 06-25193684.

We zien u graag maandag 25 januari a.s.!

Reserveer op een tijdsblok *


Uw gegevens

Datum

Maandag 25 januari 2021

Adres

Digitaal,