Informatieavond Statenkwartier 1 feb

Hartelijk dank voor uw interesse in het Maris College, locatie Statenkwartier. Op 1 februari a.s. ontmoeten we elkaar via Microsoft Teams. Sinds half maart is Teams het online platform dat wij gebruiken om met leerlingen en docenten te communiceren. Vanzelfsprekend hopen wij u dit jaar nog persoonlijk te mogen ontvangen, maar helaas kunnen we op dit moment de informatieavond slechts digitaal aanbieden.

Via onderstaande link komt u op de digitale omgeving voor deze avond. Vanaf 19:30 uur komt de film met algemene informatie over onze school online. Na het bekijken van de film heeft u de mogelijkheid om bij enkele collega’s een Q&A bij te wonen via Teams. Hiervoor dient u op één van de volgende buttons onder de film te klikken:

  • Teamleider onderbouw
  • Locatiedirecteur
  • Docent W&I
  • CPO / zorgcoördinator
  • MDI & M&H
  • Decaan
https://mariscollege.nl/statenkwartier/informatieavond

U kunt uw vragen tot 21:00 uur in de chat stellen. Bent u op maandag 1 februari niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit live-event, maar heeft u wel vragen? De komende weken zal er ook een WhatsApp-lijn beschikbaar zijn waar u extra informatie kunt krijgen over onze school. Het nummer dat u hiervoor kunt gebruiken is 06-82453188. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de school op 070 3551277.

 We hopen u in de chat te mogen verwelkomen op 1 februari.

Reserveer op een tijdsblok *


Uw gegevens

Datum

Maandag 1 februari 2021

Adres

Digitaal,