Informatieavond Belgisch Park 4 feb

Hartelijk dank voor uw interesse in het Maris College, locatie Belgisch Park. Op 4 februari a.s. ontmoeten we elkaar via Teams. Dit is al een tijdje de omgeving waar onze leerlingen en docenten met elkaar communiceren. We hopen van harte dat we u dit jaar nog in ons echte schoolgebouw mag ontmoeten, maar voor nu is het op afstand.

Via onderstaande link komt u op de digitale omgeving voor deze avond. In deze omgeving staat de film met algemene informatie over onze school. We willen u vragen deze te bekijken. Vanaf 18.30-20.30 uur heeft u de mogelijkheid om bij enkele collega’s een Q&A bij te wonen via Teams. Hiervoor dient u in de digitale omgeving op één van de volgende buttons onder de film te klikken:

  • Teamleider onderbouw
  • Teamleider bovenbouw
  • Technasium (O&O)
  • Woord & Beeld
  • Zorgcoördinator / CPO
  • Mentoraat 
https://mariscollege.nl/belgisch-park/informatieavond

U kunt uw vragen tot 20:30 uur in de chat stellen. Bent u deze avond niet in de gelegenheid om deel te nemen aan dit live-event, maar heeft u wel vragen? De komende weken zal er ook een WhatsApp-lijn beschikbaar zijn waar u extra informatie kunt krijgen over onze school. Het nummer dat u hiervoor kunt gebruiken is 06-82 78 09 47. Ook willen we u er graag op wijzen dat we voor uw kind op woensdag 10 februari a.s. online lessen aanbieden. Aansluitend krijgen zij de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze leerlingen. Deze middag duurt van 15:00 uur tot 16:30 uur. Uw kind kan zich tot 9 februari 12.00 uur inschrijven via onderstaande link. De link zal ook op onze home pagina van Maris College Belgisch Park en de groep 7/8 omgeving op de website komen te staan:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=9i-BL9S2V0W2LLGbzFecMRXYvLb6D8BLlkdM1hWpyaxUOEsyUVZGTkoySUZVQk1aUEVRNVIxMERFNS4u>/a> We zien u graag donderdag a.s.!

Reserveer op een tijdsblok *


Uw gegevens

Datum

Donderdag 4 februari 2021

Adres

Digitaal,