21 september 2020
Dylan Challenge! Loterij uitslag Bent u één van de winnaars?
DYLAN CHALLENGE - Fundraising voor het Prinses Máxima Centrum

Dylan Steegers

Dylan Steegers is een leerling van Maris College Kijkduin. Dylan heeft kanker en wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum en wil graag iets terugdoen voor het Maxima Centrum in Utrecht.

Hij heeft zelf al het één en ander gedaan op de locatie Kijkduin om geld in te zamelen en om te doneren. Er staat bijvoorbeeld een spaarpot op school waar gedoneerd kan worden. Uiteraard helpen alle kleine beetjes en daar is Dylan dankbaar voor.

Maar wat zou het leuk zijn als deze super positieve jongen een heel mooi en omvangrijk bedrag kan overhandigen aan het Prinses Máxima Centrum!

Acties

Samen met docenten en leerlingen van Maris Kijkduin worden er verschillende activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor de Dylan Challenge.

Woensdag 7 oktober – Sponsorloop

Voor alle leerlingen van Maris Kijkduin wordt er  een sponsorloop georganiseerd. Vanaf 12.30 uur gaat de sponsorloop van start. Leerlingen laten zich sponsoren voor het aantal rondjes wat zij gaan rennen. Wij hopen dat veel leerlingen actief op zoek gaan naar sponsoren zodat er een mooi bedrag bij elkaar gerend wordt!

Woensdag 14 oktober – Steegersmarkt

Tussen 13.00 en 16.00 uur wordt op het schoolplein, in de school en in de gymzaal een markt georganiseerd waar de buurtbewoners en ouders en andere geïnteresseerden van harte voor zijn uitgenodigd. Tijdens de markt is er heel veel te koop! Denk hierbij aan eten en drinken, maar ook producten die door de leerlingen zijn gemaakt.

Voor de bezoekende kinderen is er ook van alles te doen zoals: schminken en spelletjes doen en deelnemen aan creatieve en sportieve activiteiten. Voor de ouders is er een echte Engelse high tea met lekkere koekjes en sandwiches.

Donderdag 15 oktober – Loterij & SUPER loterij

Vanaf 18.45 starten we met de loterij. Tijdens deze avond verzorgen de leerlingen de hapjes en drankjes. Verder is er een Haagse artiest die de muziek gaat verzorgen. Iets voor 22.00 uur wordt het bedrag van de fundraising op een ludieke wijze bekend gemaakt.

Omdat we helaas niet iedereen kunnen uitnodigen voor deze avond, is de loterij ook online te volgen. Iedereen die lootjes heeft gekocht kan de dagen na de loterij zijn of haar gewonnen prijs op school ophalen.

Let op: we hebben 2 loterijen.

Een loterij met mooie prijzen zoals; diner-, bloemen-, boeken-, schoonheidsbehandelings- en banketbakkersbonnen, een Woezel & Pip pakket en puzzels.  EN… een SUPERloterij met superprijzen zoals: een avond in de skybox van ADO Den Haag, gesigneerde voetbalshirts van niemand minder dan Leroy Fer, een Leeuwinnenshirt, Bossch apparatuur, een hotelovernachting en nog meer exclusieve prijzen!

Wat kosten de lootjes?

Loterij:6 lootjes€ 5,00
 13 lootjes€ 10,00
   
SUPERloterij:1 lootje€ 5,00
 4 lootjes€ 15,00

Waar kan je de lootjes kopen?

De lootjes zijn te koop bij de administratie van Maris Kijkduin, Landréstraat 150, 2551CA Den Haag, T: 070- 368 27 43. U kunt ook mailen naar s.fils@mariscollege.nl om het aantal lootjes door te geven die u wilt kopen. Zij maakt een envelop met uw naam daarop. U kunt de lootjes betalen en ophalen op de locatie Maris Kijkduin bij de administratie. Tijdens de Steegersmarkt zijn ook lootjes te koop.

Geen lootjes maar wel een bijdrage leveren?

Kim Fils, de dochter van Sandra Fils, is een doneeractie gestart. Op dit moment hebben 140 mensen gedoneerd en staat de teller op zo’n kleine € 2.300,00! Hoe geweldig is dit! Klik hier om naar de doneeractie te gaan en like ook onze pagina op facebook!

Wij hopen samen met u en alle Maris-collega’s en leerlingen van Maris Kijkduin de wens van Dylan in vervulling te laten gaan om een mooie donatie te kunnen schenken aan het Prinses Maxima Centrum.

Delen met

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Andere berichten