Team­buildings­dagen 3TL

Wat hebben we met elkaar drie prachtige dagen gehad! Woensdag begon de teambuilding met het survivallen in Outdoor Valley. Teamwork stond bij het survivallen centraal. Ieder zelfgebouwd vlot bereikte veilig de overkant, waarna er andere teamactiviteiten werden uitgevoerd. Ondanks het vele gegil, de spanning en natte kleren hadden we veel pret met elkaar.

In Bergen op Zoom vervolgden wij onze teambuildingsdagen. Bij aankomst bleek dat sommige leerlingen een heel huisje tot hun beschikking hadden in plaats van een bed op een slaapzaal. Wat een luxe! Het programma in Bergen op Zoom was veelzijdig en voor elk wat wils: bosgolf, een avondwandeling, kampvuur, een popquiz, voetballen, fietsen, dansen en koekjes versieren.

Na een gezellige avond en ietwat korte nacht vertrokken we met z’n allen op vrijdagochtend naar de Efteling. Het weer zat wederom mee en ook hier had iedereen het gezellig met elkaar. Vrijdagavond rond zeven uur konden alle leerlingen hun ouders weer knuffelen (en een beetje bijslapen thuis). Een beter begin van het nieuwe schooljaar hadden we ons niet kunnen wensen.

Het trotse docententeam van 3TL.