Een nieuw schooljaar, een nieuwe laptop!


Digitaal onderwijs heeft de toekomst. Om uw zoon of dochter zo goed mogelijk voor te bereiden werkt de school met laptops in de klas én thuis. Bij de aanschaf van een eigen device zijn er geen nadere specificaties waar u rekening mee hoeft te houden. Een eenvoudige laptop of tablet volstaat, zolang het mogelijk is om gebruik te maken van de web browser Google Chrome. Dit kan dus een Windows/Apple/Chromebook machine zijn

Wij snappen dat niet iedere leerling op dit moment over een eigen device beschikt. Indien het voor u niet mogelijk is om een eigen device voor uw zoon of dochter aan te schaffen, kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een device te huren. Wij gaan hiervoor een samenwerking aan met de Rent Company. Om u zo goed en zorgvuldig mogelijk te informeren kunt u onderstaande korte videos bekijken. Deze bevatten:

  • Uitleg over The Rent Company en het Easy4u abonnement
  • Uitleg over de prijsopbouw van het Easy4u abonnement bij zowel huur als koop.
    (Let op! Dit is als voorbeeld uitgelegd voor één type laptop, de prijzen van de overige modellen wijken dus af van de video!)

Tenslotte kunt u een filmpje bekijken waarin wordt uitgelegd wat een Chromebook is


Animatie The Rent Company

Uitleg prijsopbouw

Wat is een Chromebook?

! LET OP !

Bestel vóór 31 juli 2020 zodat u zeker bent van een levering bij de start van het nieuwe schooljaar. Hiermee voorkomt u extra administratiekosten van €19,95.

Vragen of aankoopadvies nodig?

Neem telefonisch contact op via (085) 003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl.