11 november 2022
Filmfestival op Statenkwartier een succes!

Vrijdag 11 november was het eerste Filmfestival op Maris Statenkwartier!
De afgelopen periode hebben leerlingen van klas 1 en 2 doormiddel van projecten kennisgemaakt met de beroepsrichtingen op onze school. Om het harde werk en de mooie prestaties te delen, sloten leerlingen de periode af met het door hun zelf georganiseerde Filmfestival voor ouders/verzorgers, docenten en vrienden!

Zo zijn ze bij Media & Design druk bezig geweest met het opnemen van films, bij Bouwen, Wonen en Interieur hebben ze gewerkt aan het filmdecor en bij Management en Hospitality hebben ze hard nagedacht over het verloop en organisatie van het festival. Ook hebben de leerlingen gezorgd voor zelfgemaakte hapjes. Er waren veel bezoekers aanwezig, dank voor jullie komst!

Benieuwd naar hoe ons Filmfestival was? Houd onze kanalen in de gaten voor de after-movie!🎥

Delen met

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Andere berichten