6 september 2022
Leerlingen presenteren winnende daktuinproject

Leerlingen van Maris Belgisch Park presenteren het winnende Daktuinproject voor gemeenteraadslid Joren Noorlander en zijn D66 collega Caroline Verduin op het dak van de Caballero Fabriek.

Luna, Maya en Minke uit 3pa zijn gevraagd om hun winnende ontwerp voor de Daktuin van de Caballero Fabriek te presenteren. Zij waren toen het winnende team, voor het ontwerp van een duurzame, natuur-inclusieve daktuin voor het dak van de Caballero Fabriek. Joren Noorlander en Caroline Verduin waren beiden enorm onder de indruk van het ontwerp- en presentatietalent van de drie leerlingen.
 
Er is al onderzoek gedaan naar de sterkte van de dakconstructie om een daktuin op de CabFab te kunnen realiseren. Nu zal er gezocht worden naar fondsen zodat (onderdelen van) het ontwerp van de meiden van het Maris College ook echt uitgevoerd gaan worden. Laten we hopen dat het lukt!

Delen met

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Andere berichten