28 november 2021
Halloween Schoolfeest

Normaal gesproken is het Halloweenfeest een schoolfeest voor de onderbouw, maar omdat wij door corona al meer dan een jaar geen feest hebben gehad en de vraag uit de bovenbouw zo groot was hebben we er een schoolfeest voor heel Maris Houtrust van gemaakt. En dat hebben wij geweten! Maar liefst 81% van de gehele school kwam in zijn of haar beste en engste outfit. Sommige leerlingen hadden uren voor de spiegel gestaan en om ervoor te zorgen dat ze er op en top uitzagen. Dat de leerlingen van Maris Houtrust een feestje kunnen bouwen dat wisten wij al, maar dit feest was oprecht het aller gezelligste feest wat wij ooit hebben meegemaakt. Alleen maar blije en zwetende koppies met een heleboel vermoeide voetjes.

Delen met

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Andere berichten