13 november 2021
Escaperoom bus in de strijd tegen sextortion

Op woensdag 26 oktober kwam er een speciale escaperoom-bus van de politie bij ons op school. Deze escaperoom-bus stond in het teken van sexting en de gevaren hiervan.

Leerlingen uit klas 2 en klas 3 hebben via deze weg kennis genomen van dit fenomeen en geleerd over de gevaren hiervan. Teamleider Kees Siepelinga kijkt tevreden terug op het bezoek: “De leerlingen waren heel erg positief en zeggen veel geleerd te hebben.”

Nadat de leerlingen de escaperoom hadden gedaan gingen zij in gesprek met de wijkagent en de schoolmaatschappelijk werker over online veiligheid. In dit gesprek ging het vooral over ervaringen en zijn de leerlingen bewust gemaakt van wat er allemaal kan gebeuren.

Omroep West was er ook bij aanwezig.

Delen met

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Andere berichten