3 juni 2021
Slim.nl

Slim.nl ­is dé webwinkel waar je alles vindt om het schooljaar relaxed en succesvol door te komen. Van laptop en software tot handige gadgets; je vindt het bij­ Slim.nl­ tegen speciale lage onderwijsprijzen!

Zo hebben wij allerlei soorten laptops, tablets en MacBooks, zowel nieuw als refurbished. Daarnaast hebben we superveel handige software, zoals Microsoft Office, Adobe Creative Cloud en heel veel security-merken.

We verkopen deze software tegen unieke lage prijzen, omdat we samenwerken met jouw school. Omdat zij veilig en snel werken ook belangrijk vinden, hebben ze de software zelfs al gedeeltelijk voor je betaald.

Ook als je op zoek bent naar bijvoorbeeld speakers, headphones, kabels, minicomputers, robots, printers, beeldschermen en tekentablets ben je bij Slim.nl aan het juiste adres; neem eens een kijkje op www.slim.nl

Delen met

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Andere berichten