5 maart 2021
Opening Hotspot

 

Burgemeester Van Zanen vindt zichzelf niet heel erg technisch, toch lukte het Kaan Yasar van Maris Kijkduin om de burgemeester uit te leggen hoe hij de robot aan het dansen kreeg. En daarmee werd op 3 maart 2021 de Hotspot aan de Scheveningse haven officieel geopend. Kaan mocht uit handen van burgemeester Van Zanen ‘de sleutel naar het geluk’ in ontvangst nemen, samen met mevrouw Van Biemen, algemeen directeur van het Maris College.

‘Ik ben Jan’, zo stelde de burgemeester zich voor aan de leerlingen van het Maris College voordat hij zich uitgebreid liet informeren over allerlei expedities van Techniek aan Zee. De burgemeester was heel erg geïnteresseerd en nam ruim de tijd om van alles te leren over drones, windtunnels en robotarmen.

‘Ik hoef geen advocaat te worden, dat doet mijn vader al, dus daar heb ik geen zin in’, zei Christoph van Belgisch Park toen de burgemeester probeerde te raden naar zijn toekomstige beroep. Christoph gaat later vast iets doen in de media. Samen met Levi interviewde hij de burgemeester in de Hotspot.

Na goed kijken en een paar keer oefenen kreeg burgemeester Van Zanen de drone alsnog de lucht in. Dat had hij mooi even geleerd van de leerlingen van het Maris College.

Delen met

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Andere berichten

Kom naar onze Open Dagen, proeflessen en rondleidingen in januari en februari!

Locatie
Data Open Dagen
Tijd
Talkshow gemist?
Kies Maris!
Kijkduin
13 Januari
15:00 – 18:00
Klik hier
Statenkwartier
27 januari
16:00 – 20:00
Klik hier
Belgisch Park
03 februari
16:00 – 21:00
Klik hier
Bohemen
03 februari
16:00 – 20:00
Klik hier
Waldeck
03 februari
16:00 – 20:00
Klik hier
Waldorf
03 februari
16:00 – 20:00
Klik hier
Houtrust
10 februari
16:00 – 20:00
Klik hier